kindertherapeute brugge kindertherapeute jeugpsychiater kinder psychoanalyse kinderpsychiater brugge

Onze praktijk

Dr. Vandepitte startte op 1 april 2016 als 1 van de 2 verantwoordelijke artsen bij het West-Vlaams Integrerend Netwerk voor Geestelijke Gezondheid (www.wingg.be) , waar ze als kinder en jeugdpsychiater de mobiele teams CRISIS en CARE aanstuurt voor de regio Noord West Vlaanderen. Met de Mobiele Teams WINGG proberen wij kinderen, jongeren en hun gezin terug op weg te zetten door het reeds betrokken hulpverleningsnetwerk te ondersteunen en waar nodig zelf behandelingstrajecten op te zetten.

Dr. Vandepitte bouwt haar privépraktijk af, enkel lopende behandelingen kunnen verder gezet worden. Gekende patiënten kunnen voor een opvolg raadpleging mailen naar info@kinderpsychiater-brugge.be, afspraken kunnen dan ingepland worden op maandagnamiddag tussen 13u en 17u, woensdagvoormiddag tussen 8u30 en 12u30 - en vrijdagnamiddag tussen 13u -16u.

Alle raadplegingen gaan door in de nieuwe praktijkruimte gelegen in Praktijk Astrid, Koningin Astridlaan 17 te 8200 Brugge.

Indien u als nieuwe patiënt op zoek bent naar psychiatrische opvolging, verwijzen we u graag door naar de collega kinderpsychiaters werkzaam te Brugge.