kinderpsychiater kinderpsychiater kinderpsychiater kindertherapeute brugge kindertherapeutekinder psychoanalysejeugpsychiater

TEAM

Dr. Marijke Vandepitte (°1977°) is kinder en jeugdpsychiater, psychodynamisch psychotherapeute en infant mental health specialiste.


Vanaf 1 april 2016 is ze samen met Dr. Van Lysebeth, verantwoordelijke arts van het West Vlaams Integrerend Netwerk voor Geestelijke Gezondheid (WINGG).
https://www.wingg.be.

Elke donderdag werkt ze in het Multi Functioneel Centrum De Berkjes voor kinderen en jongeren met emotionele en relationele problemen.
https://www.deberkjes.be

Dr. Vandepitte bouwt haar privépraktijk af, enkel lopende behandelingen kunnen verder gezet worden. Gekende patiënten kunnen voor een opvolg raadpleging mailen naar
info@kinderpsychiater-brugge.be, afspraken kunnen dan ingepland worden op maandagnamiddag en woensdagvoormiddag.

Telefonisch is er een beperkte bereikbaarheid, 0478/ 816 161. U kan een boodschap inspreken en dan belt Dr. Vandepitte u eerstdaags op.

Isabel D'Hont is licentiate klinische psychologie en psychodynamisch therapeute.
In de praktijk staat zij in voor psychodynamische therapie van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Daarnaast is zij werkzaam als afdelingspsychologe op de dienst kortverblijf van het Sint Jozef ziekenhuis te Pittem voor jongeren tussen 15 en 18 jaar en de eenheid Jongvolwassenen die zich richt op jonge mensen tussen 18 en 25 jaar.
Afspraken worden best via mail gemaakt via isabel.dhont@gmail.com


Maarten Verherstraeten
is licentiaat klinische psychologie, leerkracht (buitengewoon onderwijs Type 3) en psychodynamisch therapeut.
In de praktijk staat hij in voor psychodiagnostisch onderzoek en psychodynamische therapie van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Daarnaast is hij werkzaam als therapeut/supervisor bij De Cirkel, een dienst voor thuisbegeleiding en psychotherapie.
Afspraken worden best telefonisch gemaakt op het nummer 0485/ 456 125 of via mail: maarten.verherstraeten@gmail.com


Silke Michiels
is logopediste. In de praktijk staat zij in voor onderzoek en behandeling van verschillende problematieken, zoals: leerstoornissen (dyslexie, dysorthografie en dyscalculie), taalstoornissen, stemstoornissen en spraakstoornissen en dit bij kinderen, jongeren en volwassenen.
Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via het nummer 0471/ 085 586 of een mail sturen naar silke.michiels@gmail.com.